|
| OBLIVI, GLAZURE, PRELIVI.... | |
Administrator foruma
Pridružen/-a: 31.05. 2006, 10:58 |
Prispevkov: 10408 |
Kraj: Gorenjska |
|
|
Objavljeno: 07 Okt 2006 11:38 |
|
|
ČOKOLADNI OBLIV
Pripravljamo ga iz jedilne čokolade, ki jo topimo pri 34-35°C in redčimo s kakavovim maslom in tabliramo. Za oblivanje ga uporabljamo segretega na 30-32°C.
Če je čokoladni obliv pregret, to se pravi, da smo ga segreli na temperaturo višjo od 32°C, izgubi lesk in posivi. Če oblivu primešamo vodo, ni več tekoč, pa tudi strdi se ne. Če je obliv pri oblivanju prehladen, nima pravega leska, ni gladek in običajno predebel, ker ne odteče. |
|
|
|
| Čokoladni obliv z maslom | | |
| OBLIVI, GLAZURE, PRELIVI.... | |
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1
|
|
|
|
|
|