|
| SUŠENJE, SOLJENJE ZELENJAVE | |
Administrator foruma
Pridružen/-a: 31.05. 2006, 10:58 |
Prispevkov: 10408 |
Kraj: Gorenjska |
|
|
Objavljeno: 23 Avg 2006 06:23 |
|
|
JUŠNA ZELENJAVA NA ZALOGO
Potrebujemo po 250 g peteršilja, korenja, čebule, paradižnika, pora in zelene. Vso zelenjavo očistimo in operemo, potem pa na drobno narežemo ali kar zmeljemo.
Vlagamo v kozarce tako, da izmenjujemo plast narezane zelenjave s plastjo soli. Vsebino dobro potlačimo in kozarce pokrijemo s pokrovi ali ali celofanskim ali pergamentnim papirjem.
Postavimo na hladno mesto, ki pa ne sme biti vlažno, Tako pripravljena zelenjava je odlična začimba pri kuhanju. Samo pozabiti ne smemo, da je že soljeno. |
|
|
|
| SUŠENI PARADIŽNIK | | |
| SUŠENJE, SOLJENJE ZELENJAVE | |
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Da, lahko urejaš svoje prispevke v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1
|
|
|
|
|
|