Registriraj se Pogosta vprašanja Išči Seznam članov Skupine uporabnikov Prijava



Odgovori na to temo
kako hujšati? 
naključni mimoidoči

Pridružen/-a: 22.04. 2007, 13:59
Prispevkov: 2
Odgovori s citatom
jst sm nova pa upam da mi boste dali kakšen nasvet.rada bi se lotla neke vrste diete.me pa zanima če ti kaj pomaga pri izgubi teže že to da za zajtrk ješ normalno(npr.kruh in marmelada),za malico jogurt al sadje ali nič potem za kosilo si privoščiš normalen obrok in potem še kaj sadja in za večerjo samo kakšen jogurt.pa še da popiješ dosti vode.zdaj gibljem bol malo.to leto sem še aktivno trenirala vendar sm zdej poškodovana.od gibanja bi si lahko privočila hojo.predvsem pa rada izgubila obseg pasu in nekaj maščobe na trebuhu.sej nisem debela sam res bi rada malo izgubila v pasu...tko da če mi kdo zna svetovat naj mi piše.hvala!!
lepo se mejte!

Poglej uporabnikov profil Najdi vse prispevke pod imenom pupika Pošlji zasebno sporočilo
 
Mačka/Mačkon

Pridružen/-a: 14.03. 2007, 15:26
Prispevkov: 2241
Kraj: Gorenjska
Odgovori s citatom
Pupika, dobrodošla. Evo, sem se lotila pisanja, vendar bolj zato, ker vem, kako čakaš odziv, kot pa da bi ti res znala kaj povedati. Tukaj na forumu (pri člankih, pri rekreaciji...) in v Montignacovi knjigi imaš veliko razloženo od prehrane, predvsem pa presnove. Mene diete nikoli niso zanimale, tudi zato nisem pravi naslov. Se mi pa zdi pametno, da se čisto vsak človek, predvsem pa vsaka ženska z Montignacovo knjigo pouči o delovanju svojega telesa. Veliko različnih in drobnih težav, celo tistih bodočih in danes še skritih, se v resnici rešuje na "globalni" ravni.

Imava čisto različne potrebe, zato še bolj ne bom pametovala. Edino še to, da kolikor sem se doslej naučila, za oblikovanje določenega dela telesa velja predvsem usmerjena telovadba.

Želim ti, da boš našla, kar si iskala, pa ne samo za čas diete in mesec dni potem, temveč na dolgi rok.
Pozdrav, Maša

Poglej uporabnikov profil Najdi vse prispevke pod imenom Maša Pošlji zasebno sporočilo
 
Mačka/Mačkon

Pridružen/-a: 11.04. 2007, 22:01
Prispevkov: 573
Kraj: Dolenjska
Odgovori s citatom
Ojla, pupika!

Najprej dobrodošla na forumu in lepo, da si najprej poiskala kontakt na tak način, saj se po moje diet ne bi smeli lotit brezglavo in tako, da o vsej stvari ne bi prej nič vedeli. Res. Če boš jedla tako, kot si opisala, se mi to zdi premalo in še prehitro se zgodi, da se ti telo maščuje in dobiš še kakšno kilco več. Tudi samo v trebuh ne boš hujšala, pač pa več ali manj po celem telesu enakomerno oziroma oz. ša najpočasneje bodo šli centimetri tam, kjer se najhitreje nabirajo. Kruta resnica, vem. Ampak, če praviš, da nimaš preveč kilc, potem pojdi raje počasi, še malo preglej tale forum, da najdeš kakšen pameten nasvet glede načina prehranjevanja (opisano je že več kot dovolj), če samo na hitro povzamem, jej polnozrnate izdelke, veliko zelenjave, seveda manj sladkarij (vendar se jim ne odpovej popolnoma), pazi na vnos nasičenih maščob, pij veliko vode in jej 5x na dan. To si najbrž že velikokrat slišala in drugače skoraj ne gre. Zajtrk lahko ješ tako kot si navajena, vendar bel kruh zamenjaj s črnim ali rženim kruhom, mermelado pa s tako brez sladkorja ali pa z lahko skuto. Ideje za malico, kosilo in večerjo dobiš tukaj na forumu, samo malo pobrskaj in razmisli, kaj bi rada in kaj ti najbolj ustreza.
Glede gibanja pa je tako, če lahko hodiš, potem si vzemi nekaj ur časa in pojdi v naravo, tudi tako se pokuri kar nekaj kalorij. Če lahko kolesariš, je to še boljša varianta, saj ne obremenjuješ sklepov, gre pa še več kalorij:). Če si lahko privoščiš, delaj tudi krepilne vaje (sklece, trebušnjake itd.), saj tudi veliko pripomorejo k hujšanju in oblikovanju telesa, vendar moraš delati več različnih vaj za različne dele telesa. Samo trebušnjaki ti bolj malo pomagajo, je pa še vedno bolje kot nič. Ker pač ne vem, kakšna je tvoja poškodaba, ti kaj drugega ne znam svetovati.
Zavedati se moraš, da takšne spremembe morajo biti dolgoročne, sicer rezultati ne bojo takšni, kot si želiš. Vse to moraš delati z veseljem in ne jemati le kot "dieto", to naj bi postalo del življenja in stvari bodo lažje, če bo res tako. Tudi Maša ti je podobno svetovala, tako da naju kar ubogaj Pomezik

Pa držim pesti, da ti bo uspelo!

Poglej uporabnikov profil Najdi vse prispevke pod imenom cookie Pošlji zasebno sporočilo
 
bralec

Pridružen/-a: 26.12. 2011, 00:59
Prispevkov: 6
Kraj: Ljubljana
Odgovori s citatom
Za zdravo hujšanje je pomembno imeti dobrega osebnega svetovalca. Sama sem se več let bojevala s težo, ampak ko sem slišala za ??????? in po dolgem prepričevanju končno poskusila kaj to je, se mi je svet postavil na glavo Sama bi se težko pripravila do tega, a s svetovalko sva sestavili prehranski urnik in produkte, ki so mi ustrezali, s tem da za hrano mesečno nisem porabila niti centa več kot prej. Pa še to - super je, da si naprimer za malico že doma namešaš šejk, potem pa ga na avtobusu, v pisarni, na faksu, kjerkoli pač že si enostavno spiješ - ne čutiš lakote, cenovno je ugodno, pa še časa ti ne vzame veliko .
Če te zanima, z veseljem dam kontakt moje osebne svetovalke, ženska dela čudeže.

Poglej uporabnikov profil Najdi vse prispevke pod imenom kinlezop Pošlji zasebno sporočilo
 
naključni mimoidoči

Pridružen/-a: 24.02. 2012, 23:22
Prispevkov: 2
Odgovori s citatom
Jaz sem spremenila prehranjevalne navade celotne družine, kosilo smo premaknili na zgodnejšo uro in dodala sem več manjših obrokov, tako da lahko rečem, da jemo večkrat v manjših obrokih, kot pred spremembo jedilnika. Ne vem, koliko smo shujšali skupno Smeh, jaz sem pa 11kg v pol leta. Od pomagal redno uporabljam v službi samo dietni shake , da si ne razbijam glave s pripravo obrokov še v službi. Smejati se na glas

Poglej uporabnikov profil Najdi vse prispevke pod imenom Leemeta Pošlji zasebno sporočilo
 
naključni mimoidoči

Pridružen/-a: 22.02. 2015, 11:01
Prispevkov: 1
Odgovori s citatom
Pozdravljeni,

Jaz sem imela ful casa probleme s hujsanjem,dite in razne pripomocke za hujsanje pol sem pa slucajno z eno kolegico govorila, ki se spozna na hujsanje in mi je rekla, da moram najprej scistiti telo in mi je dala nekaj kar je ona kupila to je pa OZEOLIT.Valjda sem bila skepticna in ga nisem hotla uporabljat,pol pa po ne vem kolko neuspesnih dietah in neuspesnih poskusih z tabketami, caji sem oa rekla ajde pa bom poskusila to.Po enem mesecu uporabe 8 kg, kar je pa se najboljsa stvar je pa 100 naraven, ker je vulkanska kamnina, doziras 1 cajno zlicko na da z veliko vode in rezultat je res neverjeten, se spotis izlocis vse strupe ven, pomaga za ful stvari tudi za kozo, lase, spomin vec energije imas res ful dobra stvar.

Poglej uporabnikov profil Najdi vse prispevke pod imenom bonnie77 Pošlji zasebno sporočilo
 
Mačka/Mačkon

Pridružen/-a: 31.05. 2006, 12:59
Prispevkov: 3971
Kraj: Ljubljana
Odgovori s citatom
bonnie77 je napisal/a:
Pozdravljeni,

Jaz sem imela ful casa probleme s hujsanjem,dite in razne pripomocke za hujsanje pol sem pa slucajno z eno kolegico govorila, ki se spozna na hujsanje in mi je rekla, da moram najprej scistiti telo in mi je dala nekaj kar je ona kupila to je pa OZEOLIT.Valjda sem bila skepticna in ga nisem hotla uporabljat,pol pa po ne vem kolko neuspesnih dietah in neuspesnih poskusih z tabketami, caji sem oa rekla ajde pa bom poskusila to.Po enem mesecu uporabe 8 kg, kar je pa se najboljsa stvar je pa 100 naraven, ker je vulkanska kamnina, doziras 1 cajno zlicko na da z veliko vode in rezultat je res neverjeten, se spotis izlocis vse strupe ven, pomaga za ful stvari tudi za kozo, lase, spomin vec energije imas res ful dobra stvar.


Imaš slučajno kakšen link, kjer bi se dalo izvedeti kaj več o tem OZEOLITU? Na Googlu nisem našla nič uporabnega. Hvala.


_________________
Le tisto bogastvo, ki ga pokloniš, bo vedno tvoje.
Poglej uporabnikov profil Najdi vse prispevke pod imenom Julija Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
 
Administrator foruma

Pridružen/-a: 31.05. 2006, 10:58
Prispevkov: 10408
Kraj: Gorenjska
Odgovori s citatom
Da ne bo "pomote". Gre za ZEOLIT (brez O spredaj) in je nekaj uporabnega, čudovitega. Vendar pa nima nikakršne povezave z izgubljanjem kilogramov. Pri njem je predvsem pomembno od kod izhaja. Saj se v svetu nahaja cca. nekje med 36-43 nahajališč tega aktivnega vulkanskega minerala in njihove pomembne sestave se dokaj različno ocenjujejo (kot tudi seveda kasnejša predelava za končne uporabnike- se pravi mene, tebe .... kogarkoli). Njegova poglavitna prednost je predvsem v tem, da močno vpliva na obremenjevanje ali čiščenje jeter, kot tudi to, da na sebe veže strupe, težke kovine in tudi povsod prisotne pesticide. Pomaga pri čiščenju organizma: tudi določenih radioaktivnih snovi in ugodno deluje proti glivicam, plesnim in podobno. Na nek način je uporaba dokaj blizu sodi, saj se ga uporablja tudi za čiščenje sadja/zelenjave. Predvsem ugodno se je izkazal pri bolnikih z rakavimi obolenji in celo pri cirozi jeter, kjer so rezultati dokaj zadovoljivi. Ker na eni strani na sebe veže težke kovine in strupe, na drugi strani pa sprošča najrazličnejše minerale (kalcij, železo, kalij, brom, selen itd).

Skratka: zelo dobra zadeva. Vendar ŽAL nima nikakršne povezave z izgubljanjem kilogramov. Se lahko to tudi dogodi kot sklop različnih "okoliščin", vendar povdarjati njegovo prednost na tem področju ... je LAŽ. Ljudje smo pač sklop tega in onega. Zeolit tudi poleg samega uživanja (njega) nosi s seboj tudi navodila o zadostnem hkratnem uživanju tekočine, kot tudi ni zanemarljivo, da se z uživanjem/uporabo zeolita prav gotovo zmanjša "jeterna Presnova" , kar ima prav gotovo tudi vpliv na izgubo kilogramov. Samo namig: za hujšanje se je in se še vedno velikokrat priporoča uporaba/nadomestilo škodljivemu sladkorju uporaba fruktoze. Ni ravno idealno. To smo že jemali. Fruktoza povzroča "zastoj" ravno v jetrih, kar na dolgi rok nikakor ne more biti navodilo za hujšanje. In zeolit lahko tukaj nekatere naše "lastne grehe" poizkuša izravnavati. Saj vpliva na tisto, čemur pravimo zamaščena jetra/pozitivni gama izvidi, pa sploh ne pijemo alkohola (kot banalen primer).


In še za bonnie77 ---- karkoli si izgubila (po tvojih besedah) - boš tudi nazaj dobila. Kot drugo: 8kg v enem mesecu je meč, ki te bo zadel bolj kot si želiš ali pričakuješ. Ne vem ali vse to pisanje zaradi tega ker se mogoče trudiš s prodajo/promocijo zeolita (BREZ O), ali pač preprosto zaradi tega, ker si se trenutno znašla v takšni situaciji in je skopnelo teh nekaj kilogramov (veš, vedno je tudi pomembno to od kod: s 100 kilogramov ali 55 kilogramov). Nič nam nisi povedala o sebi.


In ko si me ravno dobila na "mino". Če kdo potrebuje kvaliteten ZEOLIT - ga lahko dobi tudi preko me! Ne za izgubljanje kilogramov, ampak za nekaj dobrega.


_________________
Trgovinahttp://unikatni-izdelki.com/
Poglej uporabnikov profil Najdi vse prispevke pod imenom Marika Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
 
Mačka/Mačkon

Pridružen/-a: 31.05. 2006, 12:59
Prispevkov: 3971
Kraj: Ljubljana
Odgovori s citatom
Marika, hvala za obširen opis. V pomagala za hujšanje, pa že dolgo ne verjamem več. Tko da, nič bat. Sam firbec me je bil. Kazati jezik


_________________
Le tisto bogastvo, ki ga pokloniš, bo vedno tvoje.
Poglej uporabnikov profil Najdi vse prispevke pod imenom Julija Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
 
Administrator foruma

Pridružen/-a: 31.05. 2006, 10:58
Prispevkov: 10408
Kraj: Gorenjska
Odgovori s citatom
JULIJA ITAK .... saj vendar veš kam je pes taco tiščal.

Zeolit je lahko odličen "sopotnik" na neki drugi poti za katero se pač odločimo. Ker s hkratnim redom na drugim področjih pomaga. Je odličen za kadilce in tem stvarem podobno (zastrupljanje). Kot zanimivost: uporabljamo ga tudi na vrtu (vendar iz drugih nahajališč in drugače obdelanega) kot naravno oplemenitenje zemlje in nekaj kar nikjer in nikoli ne škoduje pridelkom.

Julija Smeh lep dan še naprej.


_________________
Trgovinahttp://unikatni-izdelki.com/
Poglej uporabnikov profil Najdi vse prispevke pod imenom Marika Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
 
Mačka/Mačkon

Pridružen/-a: 31.05. 2006, 12:59
Prispevkov: 3971
Kraj: Ljubljana
Odgovori s citatom
Hvala, Marika. Itak, da vem.

Lep dan še naprej tudi tebi. Od sredine tedna se nam menda obeta spet zima. Jok


_________________
Le tisto bogastvo, ki ga pokloniš, bo vedno tvoje.
Poglej uporabnikov profil Najdi vse prispevke pod imenom Julija Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
 
naključni mimoidoči

Pridružen/-a: 26.10. 2023, 10:39
Prispevkov: 2
Odgovori s citatom
Zeleni čaj je dober tudi za hujšanje

Poglej uporabnikov profil Najdi vse prispevke pod imenom Damjana Žunič Pošlji zasebno sporočilo
kako hujšati? 
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas  
Stran 1 od 1  

  
  
Odgovori na to temo