Registriraj se Pogosta vprašanja Išči Seznam članov Skupine uporabnikov Prijava



Odgovori na to temo
Polnozrnat kruh - kruhomat? 
firbec

Pridružen/-a: 23.01. 2008, 12:56
Prispevkov: 3
Odgovori s citatom
Punce, zanima me katere sestavine in koliko jih količinsko uporabljate za pripravo kakšnega polnozrnatega (pirinega, rženega, ovsenega...) kruha v kruhomatu, da bo po montiju ... želela bi si ga sama pripravit, pa sem okrog tega še precej "nova" Zalosten

Poglej uporabnikov profil Najdi vse prispevke pod imenom pulver Pošlji zasebno sporočilo
 
Mačka/Mačkon

Pridružen/-a: 08.01. 2007, 22:36
Prispevkov: 3764
Kraj: Gorenjska
Odgovori s citatom
Pulver, pozdravljena in dobrodošla!

O PZ kruhu je bilo veliko napisanega v rubriki Montignacovi recepti - http://marika.mojforum.si/marika-about1164.html , tako da kar pokukaj tja.

Lp in veliko veselja pri peki kruha!
oljka


_________________
Ne jokaj zaradi sonca, ki je zašlo.
Zaradi solz ne boš videl zvezd.
Poglej uporabnikov profil Najdi vse prispevke pod imenom oljka Pošlji zasebno sporočilo
 
Mačka/Mačkon

Pridružen/-a: 14.03. 2007, 15:26
Prispevkov: 2241
Kraj: Gorenjska
Odgovori s citatom
Jaz bi dodala samo to, da ni treba iskati nekih posebnih receptov za kruh, običajno čisto v redu veljajo. Punce na forumu so glede kruhomata pisale samo, da ni dobro povečevati količine kvasa, raje pikico manj. V kruhomatu so idealni pogoji za vzhajanje, zato se menda kvas "izkoristi" do konca.

Jaz imam danes dan za kruh, vsakič se ful veselim.
Dobro peko obema! Smeh Maša

Poglej uporabnikov profil Najdi vse prispevke pod imenom Maša Pošlji zasebno sporočilo
Polnozrnat kruh - kruhomat? 
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Da, lahko urejaš svoje prispevke v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas  
Stran 1 od 1  

  
  
Odgovori na to temo