Punce, zanima me katere sestavine in koliko jih količinsko uporabljate za pripravo kakšnega polnozrnatega (pirinega, rženega, ovsenega...) kruha v kruhomatu, da bo po montiju ... želela bi si ga sama pripravit, pa sem okrog tega še precej "nova"
Jaz bi dodala samo to, da ni treba iskati nekih posebnih receptov za kruh, običajno čisto v redu veljajo. Punce na forumu so glede kruhomata pisale samo, da ni dobro povečevati količine kvasa, raje pikico manj. V kruhomatu so idealni pogoji za vzhajanje, zato se menda kvas "izkoristi" do konca.
Jaz imam danes dan za kruh, vsakič se ful veselim.
Dobro peko obema! Maša
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Da, lahko urejaš svoje prispevke v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1