Registriraj se Pogosta vprašanja Išči Seznam članov Skupine uporabnikov Prijava



Odgovori na to temo
SKRITA Štorklja 
Mačka/Mačkon

Pridružen/-a: 01.06. 2006, 08:04
Prispevkov: 218
Kraj: Ljubljana
Odgovori s citatom
Verjetno mnogi poznate ljubljansko gostilnico Štorklja (na koncu Šlajmerjeve ulice, med porodnišnico in ortopedsko kliniko). Poleg solidnih pizz strežejo tudi zelo dobro morsko hrano in ostale jedi po naročilu, po 12. uri pa tudi kitajsko hrano. Opomba: pred nekaj leti je inšpekcija opravila temeljit sanitarni pregled vseh ljubljanskih kitajskih gostiln in edino Štorklja je dobila pozitivno oceno!!!
Solatni bar ni ravno velik, je pa zelenjava vedno kakovostna in sveža. Sprejemajo tudi študentske bone. Porcije so velike in vse je zelo okusno.

Klicaj Klicaj Klicaj Za tiste, ki ne veste, majhna skrivnost: le nekaj korakov naprej obstaja še ena "podružnica" Štorklje. Klinični center je namreč dal lastniku Štorklje koncesijo za svojo interno menzo, ki pa je pravzaprav odprtega tipa in vanjo lahko pride vsakdo. Od Štorklje nadaljujete peš še kakšnih 50-100 m, v smeri nove pediatrične klinike (v izgradnji), preko manjšega parkirišča. Zavijete na levo in vstopite skozi kletni vhod v KC. Lahko pridete tudi skozi glavni vhod v KC, se spustite po stopnicah do banke in tam takoj zadaj najdete restavracijo.

Torej kuharji in jedi so Štorkljini, vsak dan nudijo 4 - 5 menijev in zelo dober solatni bar, tudi sladice in razne pijače. Edino jedi po naročilu niso mogoče, saj so meniji fiksni. Prednost pa je v tem, da so cene nižje kot v "pravi" Štorklji. Meni stane od 750 - 950 SIT. Solatni bar je precej večji kot v sami Štorklji, izbrano solato stehtajo, kilogram mešanice stane med 1200 in 1300 SIT (ne vem natančno). V menije je sicer vključena tudi manjša solata.

Pa dober tek!


_________________
Poglej uporabnikov profil Najdi vse prispevke pod imenom Irina* Pošlji zasebno sporočilo
SKRITA Štorklja 
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas  
Stran 1 od 1  

  
  
Odgovori na to temo