Registriraj se Pogosta vprašanja Išči Seznam članov Skupine uporabnikov Prijava



Odgovori na to temo
V ZAČETKU OKTOBRA 
Administrator foruma

Pridružen/-a: 31.05. 2006, 10:58
Prispevkov: 10408
Kraj: Gorenjska
Odgovori s citatom
Oktober - mesec brezplačnega športa z ZZ

Ob začetku novega študijskega leta Univerzitetna športna zveza Maribor (UŠZM) vabi študente in dijake na mesec brezplačnih športnih aktivnosti imanovan ZZ festival športa (tukaj), ki bo potekal od 2. do 27. oktobra, so sporočili iz UŠZM.

Študentje in dijaki se lahko v oktobru na Univerzitetnem športnem centru Leona Štuklja v Maribori (UŠC) udeležijo brezplačne rekreacije, ki obsega programe proste vadbe košarke, odbojke, malega nogometa, badmintona, aerobike, namiznega tenisa in športnega plezanja.

Organizatorji so poskrbeli tudi za brezplačna potopisna predavanja ter predstavitneve filme. Na predstavitvenem dnevu borilnih športov pa bodo Tomaž Barada, Dejan Zavec in Aleš Zemljič prikazali svoje mojstrovine v boksu, kick boksu in tae-kwon-doju.

Ljubitelji timskih športov se bodo lahko pomerili v tradicionalnih brucovih turnirjih, ki pa niso namenjeni le brucom. Udeleženci turnirjev se bodo pomerili v košarki, odbojki, badmintonu, namiznem tenisu ter malem nogometu.

Vsi ljubitelji kolesarjenja se bodo lahko udeležili tudi kolesarkega izleta na Piramido ali pa svojo kondicijo preizkusiili na enem izmed dveh maratonov aerobike, ki bosta potekala 10. in 24 oktobra. Ob zaključku festivala bodo vse športne in tudi tiste manj športne navdušence na Štuku razveselile Vesele štajerke in ansambel Donačka.


_________________
Trgovinahttp://unikatni-izdelki.com/
Poglej uporabnikov profil Najdi vse prispevke pod imenom Marika Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
V ZAČETKU OKTOBRA 
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas  
Stran 1 od 1  

  
  
Odgovori na to temo