Registriraj se Pogosta vprašanja Išči Seznam članov Skupine uporabnikov Prijava



Odgovori na to temo
Moti me! 
Mačka/Mačkon

Pridružen/-a: 07.06. 2006, 15:52
Prispevkov: 4788
Odgovori s citatom
Hojla ...

Mogoče sem spet tečna ...
Ampak ne vem ... ko prebiram to temo, mi dajensko manjkajo informacije!

Kar nekaj se začne, ni po Montiju, je pa dobro!
Ali pa se sem pa tja omeni kakšna solata in šnicl(ki pa se jih itak dobi v vsaki gostilni).

Seveda vsak nasvet pride prav.
Pa vendar pogrešam kakšne Gostilne, ki bi recimo ponujele polnozrnate pice, mogoče polnozrnate testenine z razločnimi omakami, kaj bolj zdravega, kaj neobičajnega ... vem, da obstajajo!

Poznate kakšne take specialitete?
Kaj novega, drugačnega???

Lp


_________________
Poglej uporabnikov profil Najdi vse prispevke pod imenom IRA Pošlji zasebno sporočilo
 
Mačka/Mačkon

Pridružen/-a: 01.06. 2006, 06:43
Prispevkov: 2228
Kraj: jesenice
Odgovori s citatom
Jaz osebno jih ne pozam veliko, ampak kadar grem ven jest in to je praviloma 1 x na mesec ne gledam kaj je po montiju in kaj ni. Kadar grem ven jem tisto kar se mi zljubi. Saj doma kuham večinoma po montiju.

Babica je omenjala nekoč eno pizzerijo v ljubljani, pa sem pozabila - mislim, da je nekje v dravljah....
drugače pa od omenjenih tukaj dobiš pri pizzeriji gorenc, prav užitno montijevsko hrano, pa še kje samo se trunutno ne spomnem.

Če želiš drugačno hrano ti predlagam suši - Japonsko restavracijo v Ljubljani Sushimana na Wolfovi, imajo prekrasne sušije in so dejansko paša za oči in usta.
Kljub temu, da je notri beli riž, kolikor jaz poznam to zadevo, noben od narodov,ki pretežno konzumirajo riž nima problemov s prekomerno težo. Mogoče je res GI riža velik, ampak imajo veliko zelenjave, ki ta GI zmanjša.....

Sama menim, da kakšen preršek ne škodi.

Poglej uporabnikov profil Najdi vse prispevke pod imenom maya ? Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
 
odvisnež

Pridružen/-a: 28.02. 2007, 15:10
Prispevkov: 54
Odgovori s citatom
Riz, ki se uporablja v susiju, je lepljiv beli riz, o katerem, ce se prav spomnim, tud Monti pise, da ni tolk slab (seveda ne ga jest vsak dan). To ni isti beli riz, ki ga npr. dobis v Sparu, tudi skuhas ga drugace (namakas vsaj 2 uri, bolje se vec, imajo pa ga v Maximarketu, kjer imajo tudi ostale sestavine za susi, drage so k pes, ampak cena te prisili, da pojes manj susija in posledicno manj riza Smejati se na ves glas

Poglej uporabnikov profil Najdi vse prispevke pod imenom lalakuku Pošlji zasebno sporočilo
 
Mačka/Mačkon

Pridružen/-a: 03.06. 2006, 16:24
Prispevkov: 6156
Kraj: Ljubljana
Odgovori s citatom
V Ljubljani je res problem s prehranjevanjem v gostilnah.
Se pa spomnim, da sem nekje zasledila, da je nekaj takih gostiln, kjer pripravljajo hrano po Montiju, pa se žal ne spomnim, katere so. Bom poskusila malo pobrskat po internetu.

Jaz sušija sicer še nisem jedla, sem pa prepričana, da mi ne bi bil všeč, ker rib ne ljubim preveč, sploh pa ne suroviih. Si pa že raje privoščim eno "ta veliko" solato, pa kak košček mesa zraven. Telečja pečenka je skoraj vedno dober izbor v gostilni.
Še dobro, da si pohajanja po gostilnah ne privoščim prevečkrat Smejati se na glas Smejati se na glas Smejati se na glas Smejati se na glas


_________________


http://www.itiniti.com/art/index.html
Poglej uporabnikov profil Najdi vse prispevke pod imenom babica Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Moti me! 
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas  
Stran 1 od 1  

  
  
Odgovori na to temo