Registriraj se Pogosta vprašanja Išči Seznam članov Skupine uporabnikov Prijava



Odgovori na to temo
INDUSTRIJSKO PRIPRAVLJENE MARMELADE, DŽEMI, ŽELEJI... 
Administrator foruma

Pridružen/-a: 31.05. 2006, 10:58
Prispevkov: 10408
Kraj: Gorenjska
Odgovori s citatom
Vsem tem shrankom smejo dodajati pri predelavi:
– med, definiran v predpisu o medu: v vseh izdelkih kot delna ali popolna
zamenjava sladkorja;
– sadni sok: samo v džemu, domači marmeladi in ekstra domači marmeladi;
– sadni sok citrusov: v izdelkih, izdelanih iz drugih vrst sadja: samo v
džemu, ekstra džemu, želeju, ekstra želeju, domači marmeladi in ekstra domači marmeladi;
– rdeči sadni sokovi: samo v džemu, ekstra džemu, domači marmeladi in ekstra domači marmeladi izdelani iz šipka, jagod, malin, kosmulj, rdečega ribeza, sliv in rabarbare;
– sok rdeče pese: samo v džemu, želeju in domači marmeladi, izdelani iz jagod, malin, kosmulj, rdečega ribeza in sliv;
– eterična olja citrusov: samo v marmeladi in žele marmeladi;
– jedilna olja in masti kot sredstva proti penjenju: v vseh izdelkih;
– tekoči pektin: v vseh izdelkih;
– lupina citrusov: v džemu, ekstra džemu, želeju, ekstra želeju, domači
marmeladi in ekstra domači marmeladi;
– listi rastline Pelargonium odoratissimum: v džemu, ekstra džemu, želeju, ekstra želeju, domači marmeladi in ekstra domači marmeladi izdelani iz kutin;
– alkoholne pijače, vina in likerji, orehi, aromatična zelišča, začimbe,
vanilija in ekstrakt vanilije: v vseh izdelkih;
– vanilin: v vseh izdelkih


_________________
Trgovinahttp://unikatni-izdelki.com/
Poglej uporabnikov profil Najdi vse prispevke pod imenom Marika Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
INDUSTRIJSKO PRIPRAVLJENE MARMELADE, DŽEMI, ŽELEJI... 
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Da, lahko urejaš svoje prispevke v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas  
Stran 1 od 1  

  
  
Odgovori na to temo